FOL Hapur me z. Albin Kurti, Kandidat për Kryeministër nga Lëvizja VETËVENDOSJE!

Prishtinë, 17 shtator 2019 – Lëvizja FOL sot ka mbajtur debatin e radhës në formatin FOL Hapur me kandidatët për Kryeministër/e të Kosovës.

I ftuari i dytë në kuadër të forumit FOL Hapur ishte ishte z. Albin Kurti, Kandidat për Kryeministër nga Lëvizja VETËVENDOSJE!

Ky diskutim realizohet me mbështetjen e programit MATRA të Ambasadës Holandeze në Kosovë dhe zbatohet në bashkëpunim me Demokraci Plus.