FOL Hapur me Ramush Haradinaj, Kandidat për Kryeministër nga AAK-PSD

Prishtinë, 19 shtator 2019 – Lëvizja FOL ka mbajtur debatin e radhës në formatin FOL Hapur me kandidatët për Kryeministër/e të Kosovës.

I ftuari i radhës ishte z. Ramush Haradinaj Kandidat për Kryeministër nga Koalicioni AAK-PSD.

Debatet FOL Hapur do të zhvillohen me student/e dhe media.

Ky diskutim realizohet me mbështetjen e programit MATRA të Ambasadës Holandeze në Kosovë dhe zbatohet në bashkëpunim me Demokraci Plus.