FOL Hapur me Nenad Rasic, Kandidat për Kryeministër nga koalicioni Slloboda

Prishtinë, 18 shtator 2019 – Lëvizja FOL ka mbajtur debatin e radhës në formatin FOL Hapur me kandidatët për Kryeministër/e të Kosovës.

I ftuari i tretë në kuadër të forumit FOL Hapur ishte ishte z.Nenad Rasic, Kandidat për Kryeministër nga koalicioni Slloboda.

FOL Hapur do të vazhdoj dhe me dy kandidat e tjerë, me z. Ramush Haradinaj dhe z. Fatmir Limaj.

Ky diskutim realizohet me mbështetjen e programit MATRA të Ambasadës Holandeze në Kosovë dhe zbatohet në bashkëpunim me Demokraci Plus.