FOL HAPUR me Ministrinë e Punëve të Brendshme

Prishtinë, 4 tetor 2021 – Lëvizja FOL sot ka mbajtur debatin FOL Hapur me Ministra/e të Kosovës, ku sot në emër të ministrit Xhelal Sveçla prezente ishte Jeta Tela – shefe e kabinetit dhe Këshilltare e Lartë politike në Ministrinë e Punëve të Brendshme. Temë diskutimi sot ishte realizimi i Planit të Punës së Qeverisë për periudhën mars- shtator 2021, prioritetet si dhe sfidat të cilat me të cilat po ballafaqohet kjo ministri.

Ky diskutim realizohet me mbështetjen e programit MATRA të Ambasadës Holandeze në Kosovë dhe zbatohet në bashkëpunim me PIPS.