FOL Hapur me kryetarin e Komunës së Klinës Zenun Elezaj

Klinë, 14 qershor 2019 – Lëvizja FOL në kuadër të debateve FOL Hapur në Komuna ka mbajtur sot takimin e fundit me kryetarin e Komunës së Klinës z. Zenun Elezaj, ku është diskutuar mbi investimet kapitale të planifikuara dhe ato të realizuara nga komuna gjatë vitit 2018. Gjatë këtyre debateve janë shqyrtuar dhe kërkesat e qytetarëve në kuadër të investimeve kapitale. Gjithashtu, FOL gjatë takimeve me qytetar ka prezantuar portalin e prokurimit të hapur www.prokurimihapur.org.