FOL Hapur me Fatmir Limaj, Kandidat për Kryeministër nga Koalicioni NISMA-AKR-PD

Prishtinë, 20 shtator 2019 – Lëvizja FOL ka mbajtur debatin e petstë dhe të fundit në formatin FOL Hapur me kandidatët për Kryeministër/e të Kosovës t cilët do të garojnë në zgjedhjet e 6 tetorit 2019.

I ftuari i fundit për këtë janë ishte z. Fatmir Limaj, Kandidat për Kryeministër nga Koalicioni NISMA-AKR-PD.

Debatet FOL Hapur do janë zhvilluar me student/e dhe media.

Diskutimet janë realizuar me mbështetjen e programit MATRA të Ambasadës Holandeze në Kosovë dhe zbatohet në bashkëpunim me Demokraci Plus.