FOL Hapur me Ambasadorin e Mbretërisë së Bashkuar z. Nicholas Abbott

Prishtinë, 27 tetor 2020 – Lëvizja FOL ka mbajtur sot diskutimin në forumin FOL Hapur online me ambasador e Mbretërisë së Bashkuar z. Nicholas Abbott. Temat të cilat u diskutuan në këtë FOL Hapur ishin:

  • Roli i Mbretërisë së Bashkuar në Kosovë pas Brexit-it;
  • Qasja e Mbretërisë së Bashkuar për zgjerimin rajonal të Ballkanit Perëndimor;
  • Kontributi i Mbretërisë së Bashkuar për qeverisjen e mirë në Kosovë, veçanërisht në procesin e rekrutimit
  • Sfidat kryesore dhe urgjente të Kosovës, në të ardhmen e afërt për shkak të pandemisë Covid-19

Videon e plotë mund ta shihni në këtë link: https://www.facebook.com/fol.levizja/videos/937743623301221