Forumi FOL Hapur , me Ambasadorin e Britanisë së Madhe në Kosovë z. Ruairí O’Connell

Prishtinë, 08 maj 2019 – Lëvizja FOL ka filluar sezonin e ri të Forumit FOL Hapur, ku i ftuar i dytë për këtë seri debatesh ishte Ambasadori i Britanisë së Madhe në Kosovë z. Ruairí O’Connell. Temë e diskutimit ishte “Fenomeni i konfliktit të interesit në Kosovë, Rekrutimi i zyrtarëve të lartë publik dhe Nepotizmin”.