FOL “08 takon kryetarin e komisionit për peticione

Prishtinë, 19 Shkurt 2009 ” Aksioni Qytetar FOL”08 pas përfundimit të nënshkrimit të peticionit me të cilin ka arritur ti grumbulloj 10529 nënshkrime të qytetarëve, ka realizuar një takim me Kryetarin e Komisionit Parlamentar për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione, z. Ismet Beqiri. Në këtë takim z.Beqirit i është dorëzuar peticioni kundër ngritjes së tarifës së energjisë elektrike. Beqiri ofroj mbështetjen e tij dhe premtoj se peticioni do të jetë në rend dite në mbledhjen e ardhshme të komisionit që ai drejton