Fillon nënshkrimi i peticionit

Prishtinë, 26 Janar 2009 – Koalicioni Ad- Hoc i organizatave të shoqërisë civile kundër ngritjes së tarifës energjisë elektrike, me 26 janar ka filluar zyrtarisht me nënshkrimin e peticionit kundër ngritjes së çmimit të energjisë elektritike.
Aksioni Qytetar FOL ’08 ka qenë në kontakt me të gjitha organizatat partnere, nga të cilat ka marrë konfirmimin se nënshkrimi i peticionit ka filluar në gjashtë qendrat e parapara si në: Prishtinë, Prizren, Pejë, Gjilan, Ferizaj dhe Mitrovicë.