Debat i hapur me Kryeshefen Ekzekutive të Agjencisë për Barazi Gjinore, znj.Edi Gusia

Prishtinë 15 shtator 2020 – Lëvizja FOL ka mbajtur debat të hapur me Kryeshefen Ekzekutive të Agjencisë për Barazi Gjinore, znj.Edi Gusia.

Temë diskutimi ishte Roli i Agjencisë për Barazi Gjinore dhe perspektiva europiane.

Për shkak të gjendjes së krijuar nga COVID-19 diskutimi është mbajtur përmes platformës online Zoom.

Ky aktivitet është realizuar nga Lëvizja FOL dhe Democracy Plus me mbështetje nga Ambasada Holandeze në Prishtinë.