Copy Paste – Plagjiatura

Prishtinë, 22 shtator 2020 – Lëvizja FOL ka mbajtur diskutimin online ku është diskutuar për plagjiaturën në Kosovë, i ftuari i radhës  ishte Besart Kunushevci, krijuesi dhe drejtori i Platforma Akademia.

Platforma Akademia është testuar dhe vlerësuar nga ekspertët më të njohur ndërkombëtarë për vlerësimin e efikasitetit dhe cilësisë së sistemeve anti-plagjiaturë.

Ky aktivitet realizohet nga Lëvizja FOL dhe Democracy Plus me mbështetje nga Embassy of the Netherlands in Kosovo.