Roli i Prokurorit të Shtetit në luftimin e korrupsionit

Prishtinë, 27 mars 2019 – Lëvizja FOL sot ka vazhduar me mbajtjen e Debat të hapur me studentë ku i ftuar ishte z. Besim Kelmendi Prokuror në Zyrën e Kryeprokurorit të Shtetit, . Temat të cilat u diskutuan gjatë këtij diskutimi ishin:

Cili është roli i Prokurorit të Shtetit në luftimin e korrupsionit?
Prokuroria dhe korrupsioni: A po e ndjekin njëra tjetrën?!

Lëvizja FOL
Democracy Plus
Embassy of the Netherlands in Kosovo