Binomi fatal: Korrupsioni dhe Fake News

Prishtinë, 13 Mars 2019 – Lëvizja FOL së bashku me Demokraci Plus dhe me mbështetjen e Ambasadës Holandeze në Prishtinë, kanë mbajtur sot bashkëbisedimin me gazetarin/redaktorin e gazetës “Koha Ditore”, Bekim Kupina. Temë e këtij bashkëbisedimi ishte: Binomi fatal: Korrupsioni dhe Fake News.