Auditimi i Korrupsionit

Prishtinë 26 nëntor 2018 – Lëvizja FOL dhe Democracy Plus sot kanë mbajtur debatin e radhës në kuadër të sezonit vjeshtor të diskutimeve me studentë rreth pranisë së korrupsionit në Kosovë dhe luftimit të tij.

Sot në FOL Driton Selmanaj- Kryetar i Komisionit për Mbikëqyrjen e Financave Publike, diskutoi me studentë rreth temës së “Auditimit të Korrupsionit”, në Qendrën për Edukim Antikorrupsion.

Përmes këtyre diskutimeve për korrupsion synojmë të arrijmë rritjen e angazhimit të rinjve në luftimin e korrupsionit.

Ky aktivitet mbështetet nga Ambasada Holandeze në Prishtinë.