Paditë SLAPP në Kosovë

FOL përmes rrjetit të organizuar të avokatëve dhe juristëve, ofron dhe koordinon mbështetjen ligjore për çështje që lidhen me fjalën e lirë, për individët dhe organizatat që punojnë në të mirën e përgjithshme.

Këta janë avokatët e angazhuar në mënyrë pro-bono në mbrojtje të fjalës së lirë dhe do të ndihmojnë ligjërisht në paditë SLAPP. Lista e tyre do të përditësohet vazhdimisht.

  • Flutura Kusari
  • Rina Kika
  • Kujtim Kerveshi
  • Kushtrim Palushi
  • Korab Sejdiu
  • Admir Salihu