Aksioni rrugor për zgjedhje të lira dhe të ndershme

14 Shtator 2010 – Prishtinë, 14 nëntor 2009 – Lëvizja FOL, Iniciativa e të Rinjve për të Drejtat e Njeriut(YIHR), Nisma Ime dhe Iniciativa për Progres(INPO), kanë organizuar aksionin rrugor për pjesëmarrje