A mund të integrohemi në BE pa sundim të ligjit dhe me korrupsion

Prishtinë, 20 mars 2019 – Sot në FOL Ambasadorja e Mbretërisë së Holandës në Kosovë, znj. Gerrie Willems dhe deputeti Ilir Deda bashkëbisedim me studentë me temën: “A mund të integrohemi në BE pa sundim të ligjit dhe me korrupsion”
Lëvizja FOL
Democracy Plus
Embassy of the Netherlands in Kosovo