A ka më pak korrupsion, nëse ka më shumë gra në politikë?

Prishtinë, 21 maj 2019 – Lëvizja FOL dhe Democracy Plus me mbështetje nga Ambasada Holandeze në Prishtinë kanë mbajtur debatin e 10-të në kuadër të diskutimeve “T’folim për korrupsion”. Sot u diskutua bashkë me studentët dhe ish Presidenten e Kosovës znj. Atifete Hahjaga rreth pjesëmarrjes së gruas në politikë dhe se a do të luftohej më shumë korrupsioni me pjesëmarrje më të madhe të gruas në pozita vendimmarrëse?