3874 aktgjykime të publikuara në dhjetor nga Gjykatat e Kosovës

Prishtinë, 18 janar 2022 – Lëvizja FOL në bashkëpunim me Debate Center, kanë vazhduar me monitorimin e aktgjykimeve edhe për muajin dhjetor 2021.

Gjatë muajit dhjetor 2021, Gjykatat e Kosovës kanë publikuar 3874 aktgjykime. Gjykata Themelore e Prishtinës si dhe e Gjykata e Apelit janë gjykatat me më së shumti aktgjykime të publikuara.

Ky projekt mbështetet nga Departamenti i Shtetit Amerikan, përmes Byrosë së Narkotikëve Ndërkombëtar dhe Çështjeve të Zbatimit të Ligjit (INL).