Lëvizja Fol propozon 5 kryeministra për të kaluar krizën politike

Kaqusha Jashari PSD – Debati FOL & PIPS

E ftuara e radhës në “Forumin për Prishtinën 2013” debat ky me kandidatët e partive politike për Prishtinën ishte Kaqusha Jashari nga PSD-ja. Kjo seri e debateve po mbështetet nga Friedrich Ebert Stiftung, zyra në Prishtinë

Visar Arifaj nga Partia e Forte- Debati FOL & PIPS

Visar Arifaj nga Partia e Fortë ishte i ftuari i radhës në “Forumin për Prishtinën 2013” debat ky me kandidatët e partive politike për Prishtinën. Kjo seri e debateve po mbështetet nga Friedrich Ebert Stiftung, zyra në Prishtinë.

Valon Murati LB – Debati PIPS & FOL

I ftuari i radhës në ‘Forumin për Prishtinën 2013’ debat ky me kandidatët e partive politike për Prishtinën ishte Valon Murati nga LB-ja. Kjo seri e debateve po mbështetet nga Friedrich Ebert Stiftung, zyra në Prishtinë.

Agim Çeku PDK – Debati PIPS & FOL

I ftuari i radhës në ‘Forumin për Prishtinën 2013’ debat ky me kandidatët e partive politike për Prishtinën ishte Agim Ceku nga PDK-ja. Kjo seri e debateve po mbështetet nga Friedrich Ebert Stiftung, zyra në Prishtinë.

Korab Sejdiu AKR – Debati PIPS & FOL

I ftuari i radhës në ‘Forumin për Prishtinën 2013’ debat ky me kandidatët e partive politike për Prishtinën ishte Korab Sejdiu nga AKR-ja. Kjo seri e debateve po mbështetet nga Friedrich Ebert Stiftung, zyra në Prishtinë

Besnik Tahiri AAK – Debati PIPS & FOL

I ftuari i radhës në ‘Forumin për Prishtinën 2013’ debat ky me kandidatët e partive politike për Prishtinën ishte Besnik Tahiri nga AAK-ja. Kjo seri e debateve po mbështetet nga Friedrich Ebert Stiftung, zyra në Prishtinë.

Shpend Ahmeti VV – Debati PIPS & FOL

Lëvizja FOL dhe PIPS sot filloj serinë e debateve me kandidatët e partive politike për Prishtinën. Në debatin e parë I ftuar ishte Shpend Ahmeti nga Lëvizja Vetëvendosje. Në ditët në vijim do të organizohen debate edhe me kandidatët e tjerë për Prishtinën. Kjo ser…

Armend Mazreku, Interaktiv KTV- Per Ligjin per Informatoret

Lëvizja FOL – Për zgjedhje të lira dhe të ndershme

Petrit Zogaj ne Emisionin SOT – KTV – KONFLIKTI I INTERESIT DHE KORRUPSIONI

Zyrtarët e lartë të shtetit thyejnë rekord me deklarata të pavërteta – KosovaPress

https://www.youtube.com/watch?v=QCtjkZT5twU

Petrit Zogaj ne “Sytë 7” – Projektligji per Amnisti

https://www.youtube.com/watch?v=dQ30QPwFvkg

FOL “dezinfekton” Qeverinë

https://www.youtube.com/watch?v=ruF7EQRSat8

VALON MURATI LB – Debati PIPS & FOL

Debat Levizja FOL

Performanca “Corruption Conneting Politicians”

Admir Salihu – Konfiskimi i pasurisë – Rrokum TV

Levizja FOL – Kunder 6 pikave

FOL kunder konfliktit te interesit

Lëvizja FOL do të zbatojë një fushatë të gjerë multimediale për të rritur ndërgjegjësimin e publikut për pasojat e konfliktit të interesit dhe nevojën për zbatimin e duhur të legjislacionit ekzistues të konfliktit të interesit.