Thirrje për aplikim për praktikë

Prishtinë 15 qershor 2017 – Lëvizja FOL shpall konkurs për 2 praktikantë/e. Praktikantë/et do të kenë mundësi që të kontribuojnë në projektet e ndryshme të Lëvizjes FOL në fushën kundërkorrupsion.

Kushtet që duhet të i plotësojnë janë:

1. Studentë/e

2. Mosha – 19-26 vjeç

3. Njohja e gjuhës angleze është përparsi

Të gjithë të interesuarit/et të dërgojnë CV-në e tyre dhe një letër motivuese jo më të gjatë se 300 fjalë – në email adresën: [email protected] me subjekt: Aplikim për praktikë.

Afati i fundit: 26 qershor 2017

Vetëm kandidatët/et të cilët do të përzgjidhen në listën e ngushtë do të thirren në intervistë.