Studentët e fakultetit Juridik kanë vizituar Prokurorinë Themelore të Mitrovicës

Mitrovicë, 24 gusht 2021- Lëvizja FOL në kuadër të vizitave me studentë të Fakultetit Juridik,  ka organizuar vizitën e fundit në Prokurorinë Themelore të Mitrovicës.

Studentët patën mundësinë që përmes këtyre vizitave, të njoftoheshin nga afër me punën e Kryeprokurorëve dhe prokurorëve të Mitrovicës, Pejës, Prishtinës,Gjakovës, Prizrenit, Gjilanit dhe Ferizajt.