Sa e rrezikon sigurinë në vend korrupsioni

Prishtinë, 08 korrik 2021 – Lëvizja FOL ka mbajtur ligjëratën e pestë në serinë e ligjëratave mbi dispozitat ligjore dhe luftën kundër korrupsionit, ku të ftuar kishim Skender S. Perteshi nga Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë. Përgjatë kësaj ligjërate, z. Perteshi ligjëroi rreth rrezikshmërisë së sigurisë në vend nga korrupsioni, të metave në sistemin e drejtësisë sa i përket sigurisë, dhe rrugëtimin e Kosovës drejt anëtarësimit në organizatat rajonale dhe ndërkombëtare të sigurisë.