Mbrojtja e Sinjalizuesve në luftën kundër korrupsionit

Prishtinë, 17 qershor 2021 – Lëvizja FOL në kuadër të serive të ligjëratave për dispozitat ligjore dhe procedurat e hetimit në fushën e korrupsionit,  ka mbajtur ligjëratën e tretë ku folës ishte z. Florent Spahija, këshilltar ligjor në Institutin Demokratik të Kosovës (KDI).

Temë diskutimi ishte sinjalizimi, përkatësisht mbrojtjen e sinjalizuesve në luftën kundër korrupsionit.