Mbledhja e fundvitit e Bordit Këshillëdhënës të Lëvizjes FOL

Prishtinë, 12 Dhjetor – Bord-i Këshillëdhënës i Lëvizjes FOL ka mbajtur të enjten, mbledhjen e fundit për këtë vit. Udhëheqësit e Lëvizjes FOL njoftuan anëtarët e Bord-it me zhvillimet dhe aktivitetet që FOL ka realizuar përgjatë vitit 2013, dhe gjithashtu për planet që do të realizohen në vitin e ardhshëm. Pas prezantimit të punës për vitin 2013, anëtarët e Bord-it shprehen mbështetjen për punën që FOL ka bërë si dhe për planet për vitin 2014.

Në këtë takim ndër pikat që u diskutuan ishte edhe organizimi i ceremonisë së Çmimit për Guximin Qytetarë, ku FOL për herë të pestë do ta ndaj këtë Çmim. Pas një diskutimi të gjatë për propozimet dhe arsyetimet për këtë Çmim, Bord-i vendosi për propozimet si dhe për ditën kur do të mbahet takimi i fundvitit.

Galeria e aktivitetit

foto (88)

20140305031110_1176

20140305031110_358