Mbahet mbledhja inauguruese e Bordit Këshillëdhënës të Lëvizjes FOL: Genc Salihu caktohet kryesues

Prishtinë, 07 shtator 2011. Është mbajtur mbledhja inauguruese e Bordit Këshillëdhënës të Lëvizjes FOL, me ç”rast u diskutua për gjendjen e përgjithshme të organizatës, duke përfshirë procesin e zgjedhjeve të zhvilluar në Lëvizjen FOL, raporti gjashtëmujor i punës dhe ai financiar për periudhën janar-qershor 2011, si dhe qëndrimet e organizatës karshi zhvillimeve të fundit politike në vend.

Drejtori Ekzekutiv i Lëvizjes FOL, Petrit Zogaj, falënderoj anëtarët e Bordit Këshillëdhënës për vullnetin dhe përkushtimin e tyre që ta ndihmojnë organizatën. Duke theksuar rëndësinë e Bordit në procesin vendimmarrës në organizate, z. Zogaj shprehu bindjen se bashkëpunimi me Bordin Këshillëdhënës do të sjellë suksese të reja për Lëvizjen FOL.

Anëtarët e Bordit Këshillëdhënës përshëndetën proceset e zhvilluara në Lëvizjen FOL dhe njëherësh ofruan përkrahjen dhe mbështetjen e tyre në zhvillimin dhe avancimin e organizatës në realizimin e misionit të saj. Gjithashtu gjatë kësaj mbledhje Kryesues i Bordit Këshillëdhënës u zgjodh z. Genc Salihu, i cili do të koordinojë aktivitetet e Bordit të Lëvizjes FOL. Mbledhja e ardhshme Bordit Këshillëdhënës do të mbahet më 8 dhjetor të këtij viti.