Kryetari i PDK-së, Hashim Thaçi, në debatin e FOL dhe PIPS

Prishtinë, 22 korrik 2013 – Është mbajtur sot debati i katërt dhe i fundit i serisë së debateve, që FOL dhe PIPS kanë organizuar me liderët e partive politike në vend. Në këtë debat është diskutuar për: Zgjedhjet e ardhshme lokale, Reformën Kushtetuese dhe Zgjedhore dhe marrëveshjen Kosovë – Serbi.

Galeria e aktivitetit

Foto Galeria: Kryetari i PDK-së, Hashim Thaçi, në debatin e FOL dhe PIPS
Foto Galeria: Kryetari i PDK-së, Hashim Thaçi, në debatin e FOL dhe PIPS
Foto Galeria: Kryetari i PDK-së, Hashim Thaçi, në debatin e FOL dhe PIPS
Foto Galeria: Kryetari i PDK-së, Hashim Thaçi, në debatin e FOL dhe PIPS
Foto Galeria: Kryetari i PDK-së, Hashim Thaçi, në debatin e FOL dhe PIPS
Foto Galeria: Kryetari i PDK-së, Hashim Thaçi, në debatin e FOL dhe PIPS
Foto Galeria: Kryetari i PDK-së, Hashim Thaçi, në debatin e FOL dhe PIPS
Foto Galeria: Kryetari i PDK-së, Hashim Thaçi, në debatin e FOL dhe PIPS