Kryetari i LDK-së, Isa Mustafa në debatin e FOL dhe PIPS

Prishtinë, 11 korrik 2013 – Debati i dytë i serisë së debateve që FOL dhe PIPS po organizojnë me liderët e partive politike për: Zgjedhjet e ardhshme lokale, Reformën Kushtetuese dhe Zgjedhore dhe marrëveshjen Kosovë – Serbi.

Galeria e aktivitetit

Kryetari i LDK-se Isa Mustafa ne debatin e FOL dhe PIPS4

Kryetari i LDK-se Isa Mustafa ne debatin e FOL dhe PIPS2

Kryetari i LDK-se Isa Mustafa ne debatin e FOL dhe PIPS