Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj në debatin e FOL dhe PIPS

Seri diskutimesh me lider të Partive politike në Kosovë për Zgjedhjet, Reformën dhe Marrëveshjen me Serbinë. Për të diskutuar për këto çështje i ftuari i parë ishte Ramush Haradinaj, kryetar i AAK-së.

Galeria e aktivitetit

Kryetari i AAK-se Ramush Haradinaj ne debatin e FOL dhe PIPS5Kryetari i AAK-se Ramush Haradinaj ne debatin e FOL dhe PIPS4Kryetari i AAK-se Ramush Haradinaj ne debatin e FOL dhe PIPS3Kryetari i AAK-se Ramush Haradinaj ne debatin e FOL dhe PIPS2Kryetari i AAK-se Ramush Haradinaj ne debatin e FOL dhe PIPS