Korrupsioni në prokurimin publik

Prishtinë, 13 gusht 2021- FOL ka përunduar ciklin e ligjëratave mbi dispozitat ligjore dhe luftën kundër korrupsionit.

Në ligjëratën e 10-të të kësaj serie, i ftuar ishte Isuf Zejna i cili ligjëroi rreth korrupsionit në prokurimin publik.