Java e FOL-it në fshatrat e komunës së Pejës

Lëvizja FOL ka filluar të hënën javën e FOL-it të quajtur “FOL edhe TI’, ku do të vizitohen disa fshatra të pesë komunave të Kosovës. Gjatë takimeve me banorë, FOL do t’ju mundëson atyre që të bëjnë kërkesa konkrete sa i përket investimeve në ato fshatra e që më pas këto kërkesa do të dërgohen në komunat përkatëse. Të martën FOL ishte në fshatin Baran dhe Poqestë të komunës së Pejës.