Java e FOL-it në fshatrat e komunës së Ferizajt dhe Mitrovicës

Lëvizja FOL ka filluar të hënën javën e FOL-it të quajtur “FOL edhe TI’, ku do të vizitohen disa fshatra të pesë komunave të Kosovës. Gjatë takimeve me banorë, FOL do t’ju mundëson atyre që të bëjnë kërkesa konkrete sa i përket investimeve në ato fshatra e që më pas këto kërkesa do të dërgohen në komunat përkatëse. Të mërkurën FOL ishte në fshatin Bare të komunës së Mitrovicës ndërsa të enjten FOL ishte në fshatin Jezerc të komunës së Ferizajt.