Gjykata e Prishtinës thyen rekordin në publikimin e aktgjykimeve

Prishtinë, 17 janar 2020 – Që nga janari i vitit 2016 (kur gjykatat kanë filluar të publikojnë aktgjykime), gjykatat publikuan numrin më të madh të tyre në muajin dhjetor 2019 me gjithsejtë 2,526 aktgjykime. Kjo është një rritje e konsiderueshme dhe tregon se monitorimi i gjykatave nga FOL dhe BIRN i mbështetur nga Programi i USAID-it për Forcimin e Sistemit të Drejtësisë ka pasur ndikim tejet pozitiv.