FOL takohet me Kryetarin e Gjykatës Kushtetuese

Prishtinë, 21 mars 2011: Lëvizja FOL është takuar me Kryetarin e Gjykatës Kushtetuese, të nderurin z. Enver Hasani për të diskutuar për rritjen e bashkëpunimit ndërmjet shoqërisë civile dhe Gjykatës Kushtetuese në mbështetje të sundimit të ligjit. Ramadan Ilazi, e njoftoi Kryetarin e Gjykatës z. Hasani me punën e Lëvizjes FOL dhe shprehi rëndësinë dhe nevojën për bashkëpunim më të madh ndërmjet Gjyqësorit dhe shoqërisë civile në përparimin e sundimit të ligjit, duke vlerësuar gjithashtu pozitive edhe punën e Gjykatës Kushtetuese e cila ka rritur besimin e qytetarëve në sundim të ligjit.

Kryetari i Gjykatës Kushtetuese z. Hasani u shprehë në afirmativ për rolin e shoqërisë civile në mbështetje të sundimit të ligjit dhe i hapur për bashkëpunim brenda mundësive ligjore. Në këtë takim lëvizja FOL i dorëzoi z. Hasani një analizë ligjore për rastin e zgjedhjes së Presidentit të vendit me 22 shkurt 2011