FOL priti Ambasadorin Norvegjez Shkëlqesinë e tij, Z. Sverre Johan Kvale

Prishtinë, 30 Maj 2011 ” Lëvizja FOL ka pritur sot Ambasadorin e Mbretërisë së Norvegjisë në Kosovë, FOL priti Ambasadorin Norvegjez Shkëlqesinë e tij, Z. Sverre Johan Kvale e tij, Z. Sverre Johan Kvale në një takim miqësor, ku u diskutua për gjendjen e përgjithshme në vend si dhe për punën që bën FOL-i në luftën kundër korrupsionit.