FOL ka pritur në takim ambasadoren e Mbretërisë së Holandës, Carin Lobbezo

Prishtinë, 3 gusht 2021 – Lëvizja FOL ka pritur të martën, në vizitë Ambasadoren e Mbretërisë së Holandës në Prishtinë, znj. Carin Lobbezoo dhe përfaqësuesen e ambasadës, znj. Venera Ramaj, zyrtare e lartë për sundimin e ligjit. Gjatë këtij takimi është diskutuar për transparencën dhe llogaridhënien e Institucioneve të Kosovës, monitorimin e planit vjetor të punës së qeverisë, reforma në administratën publike, sundimi i ligjit në Republikën e Kosovës, procesi i Vettingut, bashkëpunimin mes institucioneve dhe organizatave të shoqërisë civile në Kosovë.