FOL ka mbajtur sesionin informues rreth Portalit Prokurimi i Hapur dhe Transparent

Prishtinë, 09 korrik 2021 – FOL ka mbajtur sesionin informues për gazetarët e Telegrafi.com për Portalin Prokurimi i Hapur dhe Transparent, si platformë e kontratave të hapura të prokurimit. Në këtë sesion gazetarët u informuan për të dhënat që i ofron portali në lidhje me kontratat publike, si dhe për modulet e reja që tashmë janë pjesë e këtij portali, hartëzimi dhe rrjetëzimi. Po ashtu, nga Democracy Plus u prezantua faqja e Flamujt e Kuq në prokurim, e cila është e inkuadruar në Portalin Prokurimi i Hapur dhe Transparent. Flamujt e kuq synon të parandalojë keq menaxhimin dhe korrupsionin në prokurim publik.