FOL-i, fol që dy vite

Prishtinë, 25 Qershor 2011 – Lëvizja FOL sot mbushi dy vjet të themelimit të saj. Përgjatë këtyre dy viteve, FOL ka qenë kujdestare e vëmendshme e funksionimit të institucioneve demokratike në vend. Puna jonë është është mbështetur nga opinioni publik, qytetarët, mediat dhe institucionet vendore. FOL-i e vlerëson lart mbështetjen e pamohueshme të mediave dhe qytetarëve për çështjet që i kemi ngritur dhe do të përpiqet të vazhdojë misionin me të njëjtën dinamikë, gjithnjë në funksion të mbrojtjes të interesit publik të qytetarëve.

FOL nuk do të hesht për zhvillimet në vend, duke insistuar vazhdimisht në krijimin e një ambienti të denjë për jetesë për të gjithë qytetarët e Kosovës.

FOL do të flasë gjithmonë për interesin qytetar!