FOL Hapur me ministrin e MBPZHR-së z. Faton Peci

Prishtinë, 27 tetor 2021 – Lëvizja FOL vazhdon serinë e debateve FOL Hapur me Ministra/e të Kosovës, ku sot i ftuari i radhës ishte Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural z. Faton Peci.
Temë diskutimi ishte realizimi i Planit të Punës së Qeverisë për periudhën mars-shtator 2021, prioritetet si dhe sfidat me të cilat po ballafaqohet kjo ministri.
Ky diskutim u realizua me mbështetjen e programit MATRA të Ambasadës Holandeze në Kosovë dhe zbatohet në bashkëpunim me PIPS.