FOL Hapur me Ministren e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë znj. Rozeta Hajdari

Prishtinë, 19 janar 2022 – Lëvizja FOL vazhdon serinë e debateve FOL Hapur me Ministra/e të Kosovës, ku sot e ftuar ishte Ministrja e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë znj. Rozeta Hajdari.

Temë diskutimi ishte realizimi i Planit të Punës së Qeverisë për vitin 2021, prioritetet si dhe sfidat me të cilat po ballafaqohet kjo ministri.

Ky diskutim u realizua me mbështetjen e programit MATRA të Ambasadës Holandeze në Kosovë dhe zbatohet në bashkëpunim me PIPS.