FOL HAPUR me Lumir Abdixhikun

Prishtinë, 02 qershor 2021 – Lëvizja FOL ka filluar me serinë e diskutimeve në një format tjetër Forumin FOL Hapur me krerët e partive opozitare.
I ftuari i parë në Forumin FOL Hapur ishte Lumir Abdixhiku kryetar i Lidhjes Demokratike të Kosovës.

Gjatë këtij forumi u diskutuan temat:

– Opozita e LDK-së karshi Qeverisë Kurti 2(me theks të veçantë Politika e Jashtme, Situata

me Pandeminë Covid-19 dhe Sundimi i Ligjit)

– Qëndrimi i LDK-së për dialogun Kosovë – Serbi

– Zgjedhjet Lokale 2021 dhe reformimi i LDK-së në nivel lokal

FOL do të vazhdoj me organizimin e debateve me opozitën. Debatin e plotë mund ta gjeni në këtë link: https://www.facebook.com/fol.levizja/videos/3906996856021777