FOL HAPUR me Enver Hoxhaj

FOL HAPUR me Enver Hoxhaj

Prishtinë, 9 qershor 2021 – Lëvizja FOL ka filluar me serinë e diskutimeve “FOL Hapur” me krerët e partive opozitare në vend.

I ftuar sot në Forumin FOL Hapur ishte Enver Hoxhaj, kryetar i Partisë Demokratike të Kosovës.

 

Gjatë këtij forumi u diskutuan temat:

 

– Opozita e PDK-së karshi Qeverisë Kurti 2 (me theks të veçantë Politika e Jashtme, Situata me Pandeminë Covid-19 dhe Sundimi i Ligjit)

 

– Qëndrimi i PDK-së për dialogun Kosovë – Serbi

 

– Zgjedhjet Lokale 2021 dhe reformimi i PDK-së në nivel lokal