FOL është takuar me Kryetarin e KGJK z. Peci

Prishtinë, 17 qershor 2011 – Përfaqësues të Lëvizjes FOL sot janë takuar me Kryetarin e Këshillit Gjyqësor të Kosovës z. Enver Peci, ku është diskutuar për krijimin e një Forumi anti-korrupsion, si një platformë e komunikimit ndërmjet institucioneve kryesore të luftës kundër korrupsionit. Krijimin e një forumi të tillë po e mbështet edhe Qeveria Britanike. Në këtë takim gjithashtu është diskutuar për monitorimin e prokurimit në KGJK si dhe për lejimin e Lëvizjes FOL të monitoroj proceset gjyqësore për lëndët e korrupsionit.