FOL dënon sulmin kundër Halil Matoshit

Lëvizja FOL dënon sulmin e fundit kundër gazetarit dhe publicistit Halil Matoshi, i cili njëherit është edhe anëtar i Bordit Këshillëdhënës pran Lëvizjes FOL. z. Matoshi është kërcënuar edhe më parë për shkak të shkrimeve të tij kritike.

Lëvizja FOL konsideron se sulmet kundër gazetarëve janë sulme kundër një shoqërie, sepse cenojnë bazat themelore të shtetit të Kosovës.

FOL i bën thirrje policisë që sa më shpejt të identifikojnë autorët dhe të sqarojnë rrethanat e sulmit.