Drejtori i Lëvizjes FOL vizitë në McCain Institute në Washington

Me ftesë të McCain Institute, dje në Washington, drejtori i FOL, Petrit Zogaj ka mbajtur një prezantim, me fokus të veçantë zhvillimet politike në vend, qeverisjen dhe problemet e saj me politikat kundër korrupsion si dhe për nivelin e të drejtave të njeriut.

Prezent në këtë diskutim ishin, udhëheqës të Institutit McCain, përfaqësues nga Departamenti i Shtetit si dhe një grup studentësh.