Bashkëbisedim me studentë për Integritetin e Gjyqësorit

Prishtinë 3 Prill 2018 – Lëvizja FOL ka mbajtur sot bashkëbisedimin e radhës mes studentëve/eve dhe Kryetares së Gjykatës Themelore në Prishtinë, znj. Afërdita Bytyçi. Temë e këtij bashkëbisedimi ishte: Integriteti i Gjyqësorit dhe Kodi i Etikës.

znj. Bytyqi foli para studentëve për Kodin e Etikës së Gjyqtarëve dhe gjithashtu ndau përvojat nga puna e saj si gjyqtare.

Ky aktivitet mbështetet nga Ambasada Holandeze në Prishtinë.