Bashkëbisedim me ish-kryetarin e Gjykatës Supreme z. Fejzullah Hasani

Prishtinë, 23 tetor 2017 – Lëvizja FOL ka mbajtur sot bashkëbisedim me ish-kryetarin e Gjykatës Supreme z. Fejzullah Hasani. Temë e këtij bashkëbisedimi ishte integriteti i gjyqësorit në Kosovë.

Ligjërata është mbajtur në Qendrën për Edukim dhe Antikorrupsion (AEC) në Lëvizjen FOL, ku audiencë e kësaj ligjërate ishin studentë nga Universitete Publike dhe Private.

Ky bashkëbisedim u përkrah nga Ambasada Holandeze në Prishtinë në kuadër të projektit “Promovimi i Integritetit ne Sektorin Gjyqësor”.