Bashkëbisedim me Avokatin e Popullit z. Hilmi Jashari, për Integritetin e Gjyqësorit

Prishtinë, 3 Nëntor 2017 – Lëvizja FOL ka mbajtur sot bashkëbisedimin e radhës ku i ftuar ishte Avokati i Popullit, z. Hilmi Jashari. Temë e këtij bashkëbisedimi ishte Integriteti i Gjyqësorit.

Audiencë në këtë diskutim ishin studentë nga Universitetet Publike dhe Private.

Ky bashkëbisedim mbështetet nga Ambasada Holandeze në Prishtinë në kuadër të projektit ‘Promovimi i Integritetit në Sektorin Gjyqësor’.