Takim me drejtorin e Agjencisë për Parandalimin e Korrupsionit z.Yll Buleshkaj

Prishtinë, 3 nëntor 2022 – Drejtoresha e Lëvizjes FOL, Mexhide Demolli – Nimani u takua sot me drejtorin e Agjencisë për Parandalimin e Korrupsionit z.Yll Buleshkaj.
Qëllimi i këtij takimi ishte rritja e bashkëpunimit me Agjencinë, dhe aktivitetet e përbashkëta që mund ti kemi në të ardhmen si FOL dhe APK në parandalimin dhe luftimin e korrupsionit. Drejtori i APK-së, z. Buleshkaj u shpreh i gatshëm për bashkëpunim me Lëvizjen FOL dhe ofroi mbështetjen e tij në realizimin e aktiviteteve të parapara nga FOL.